Mail Nieuwsbrief
Nieuwsbrief2

Welpen Kolobenghorde

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar

en vind je het leuk om iedere zaterdag iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Welpen en speel mee!

De Welpen spelen samen in de jungle met de figuren uit Jungleboek. Ze beleven spannende avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Jij bent van harte welkom, dus nodigen we JOU uit om een keer mee te komen spelen op een zaterdagochtend van 10.00 12.00 uur om te kijken hoe leuk het is om een Welp te zijn.

Voor meer informatie

Themaverhaal

Het themaverhaal van de welpen is gebaseerd op het Junglebook van Rudyard Kipling.

Voor meer informatie kunt u even mailen naar: kolobenghorde@scoutinglivingstone.nl :