Pivo's

De Pivo's zijn de oudste “jeugdleden” binnen scouting Livingstone.

"Jeugdleden” staat tussen aanhalingstekens omdat je in de leeftijd 21+ het eigenlijk al niet meer helemaal over “jeugd” hebt.
Dit staat ook tussen aanhalingstekens omdat de pivo's heel anders werken dan andere jeugdleden. Pivo's hebben namelijk geen staf of begeleiding meer. Bij de Explorers begint dit al een beetje omdat die alleen nog “begeleiders” hebben, maar bij de pivo's is dit helemaal weg en doe je alles zelf. Zelf je zomerkamp organiseren, zelf acties verzinnen en zelf gave programma's maken, maar ook zelf op je kop krijgen als het mis gaat.
Het enige wat pivo's nog hebben, dat een beetje op leiding lijkt, is een “adviseur”. Meestal is dat een oud-pivo, die nog een beetje weet hoe het was in zijn/haar pivo-tijd. Een adviseur geeft gevraagd en ongevraagd advies over van alles en nog wat.

Wie zijn de pivo's van Scouting Livingstone?

Wanneer je contact of informatie over ons wilt hebben, twijfel niet en neem contact met ons op. Hiervoor hebben wij een contactpersoon aangesteld die contact met je zal opnemen.

Altijd via de mail, deze kan naar pivos@scoutinglivingstone.nl